Lunch Menu

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet 

38,00  

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

39,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

48,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

49,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

RISOTTO SHIITAKEvegan 

Risotto, Shiitake, Rice Vinegar, Ginger, Sake, Fresh Herbs

AUBERGINE YOGHURTvegan   

Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble  

Chestnuts soup with trufflesvegangluten free  
VITELLO TONNATOgluten free 

Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon

CRAB CAKE

Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime

TARTARE DE SAINT JACQUES
AU COMTE AFFINE

Saint Jacques, Comté (aged 15 months), olive oil, Salmon eggs

BANG BANG SHRIMPpopular 

Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)

FISH CEVICHEpopulargluten free  

Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado

DUO OF CROQUETTES

Cheese Croquette, Croquette with “Crevettes Grises”

JAPANESE BEEF TARTARpopular 

Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko

YAKITORI DE POULET

Honey-Soy Marinated Chicken Stick with baby greens

|’kou, fiSH|

SALMON DASHI YUZU

Miso Yuzu Marinated Salmon, Dashi Soup with Vegetables, Furikake, Thyme and Honey Crumble

CODFISH TRUFFLESpopulargluten free 

Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese

OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER 

Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.

SALMON BURGER with TERIYAKIpopular

Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries

saint jacques with bourbon

Pan-fried Saint Jacques, Winter Vegetable Tartar with Fresh Herbs, Bourbon Sauce, Wheat and Green Apple Salads

STUFFED QUAIL
Boneless quail, minced veal pork, dried fruit, pistachios, Muscat sauce, grapes, baby greens, Gratin Dauphinois

FILET DE BICHE GRAND VENEUR

Filet of Hind, Grand Veneur Sauce, Pear in Wine, Shiitake Fricassee with Hazelnuts and Fresh Herbs Mousseline of Cèleri-Rave

BEEF TATAKIpopular  

Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma

VIP BURGER

Pure Beef, Savoy Cheese, Caramelized Onions, Bacon Crisps, Arugula, Fresh French fries

|swi:t|

LA BRIOCHE PERDUE

Warm Yoghurt Ice Cream and Blueberry Chutney, Blueberry Crumble and Yoghurt

BLACK LABELpopular  

Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream

APPLE TART

And Spéculoos ice cream

CITRUS FIREpopular 

cream of lime, crispy, strawberries, crème anglaise

THE AFFOGATO

Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch

DAME BLANCHE

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet 

38,00 

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

39,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

48,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

49,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

LE RISOTTO SHIITAKEvegan 

Risotto, Shiitake, Vinaigre de Riz, Gingembre, Saké, Herbes Fraîches

AUBERGINE YAOURTvegan 

Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge

SOUPE DE CHÂTAIGNES ET TRUFFEvegangluten free
VITELLO TONNATOgluten free 

Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon

SAUMON GRAVLAX 

Saumon frais Mariné à la Vodka, Aneth, Miel, Moutarde et Poivre Rose

CRAB CAKE

Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert

TARTARE DE SAINT JACQUES
AU COMTE AFFINE

Saint Jacques, Comté (affiné 15 mois), Huile d’Olive, Œufs de Saumon

BANG BANG SHRIMPpopular 

Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)

LE CEVICHEpopulargluten free  

Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre

TANDEM DE CROQUETTE

Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef

TARTARE DE BŒUF JAPONAISpopular 

Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké,
Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico

YAKITORI DE POULET

Stick de Poulet Mariné au Miel et Soja, jeunes pousses

|’kou, fiSH|

SAUMON DASHI YUZU

Mi cuit de Saumon mariné au Miso Yuzu, Soupe Dashi aux Petits Légumes, Furikake, Crumble de Thym et miel 

CABILLAUD À LA TRUFFEpopulargluten free 

Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan

LE POULPE et PIMENT d’ESPELETTE 

Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo 

SALMON BURGER au TERIYAKIpopular 

Saumon, Échalotes, Gingembre, Épinards et Germes de Soja Sauté, Sauce Teriyaki,  Frites

Saint Jacques au BOUrbon

Poêlé de Saint Jacques, Tartare de Petits Légumes d’Hivers aux Herbes Fraîches, Sauce Bourbon, Salades de Blé et Pommes vertes

LA CAILLE FARCIE

Caille désossée, haché Porc Veau, Fruits Secs, Pistaches, Sauce au Muscat, Raisin, Jeunes pousses, Gratin Dauphinois 

LE filet de biche grand veneur

Filet de Biche, Sauce Grand Veneur, Poire au Vin, Fricassé de Shiitakés aux Noisettes et Herbes Fraîches Mousseline de Cèleri-Rave

TATAKI DE BŒUFpopular  

Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma

vip burger

Pur Bœuf, Fromage Savoyard, Oignons Caramélisés,  Bacon Crisps, Roquette Frites Fraîches

|swi:t|

LA BRIOCHE PERDUE

Glace Yaourt et Chutney de Myrtille Chaudes, Crumble de Myrtilles et Yaourt

BLACK LABELpopular 

Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille

TARTE FINE AUX POMMES

Et Glace Spéculoos  

CITRUS AU CHALUMEAUpopular 

Crème de Citron, Croquant, Fraises, Émulsion de Crème Anglaise

L’ AFFOGATO

Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto

DAME BLANCHE

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers 
+ 1 Sweet 

38,00 

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

39,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

48,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

49,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

RISOTTO SHIITAKEvegan

Risotto, Shiitake, rijstazijn, gember, sake, verse kruiden

AUBERGINE YOGHURTvegan

Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Rode Biet Crumble

Kastanje SOEPvegangluten free

Met truffelolie

VITELLO TONNATOgluten free

Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon

SAUMON GRAVLAX

Verse zalm gemarineerd in wodka, dille, honing, mosterd en roze peper

KRAB CAKE

Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko,
Gember, Limoen

TARTAAR VAN SINT-JAKOBSSCHELPEN
MET GERIJPTE COMTÉ

Sint-Jakobsschelpen, Comté kaas (15 maanden gerijpt)
Olijfolie, zalmeieren

BANG BANG SHRIMPpopular

Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus
(Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)

VIS CEVICHEpopulargluten free

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius
Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap,
Rode Ui, Avocado en Komkommer

TANDEM

Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten,
Tartaarsaus an de Chef

TARTAAR VAN JAPANS
RUNDVLEESpopular

Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren

KIP YAKITORI

Honing en soja gemarineerde kipstick met babygroenten

|’kou, fiSH|

ZALM DASHI YUZU

Zalm gemarineerde met Miso Yuzu, Dashi soep met groenten, Furikake, Tijm en Honingcrumble

KABELJAUW MET TRUFFELSpopulargluten free

Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan

OCTOPUS en ESPELETTE PEPER

Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo

ZALM BURGER & TERIYAKIpopular

Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes

SINT-JAKOBSSCHELPEn MET BOURBON

Gebakken Sint-Jakobsschelpen, Tartaar van Wintergroenten met Verse Kruiden, Bourbon Saus, Salade van Tarwe en Groene Appel

GEBONDEN KWARTEL

Uitgebeende kwartel, kalfsgehakt, gedroogd fruit, pistachenoten, muskaatsaus, druiven, babygroenten, Gratin Dauphinois

HINDEFILET GRAND VENEUR

Hindefilet, Grand Veneur Saus, Peer in Wijn, Shiitake Fricassee met Hazelnoten en Verse Kruiden Mousseline van Cèleri-Rave

BEEF TATAKIpopular  

Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus

vip burger 

Puur Rundvlees, Savooiekaas, Gekarameliseerde Uien, Crisps Spek, Rucola, Frieten

|swi:t|

LA BRIOCHE PERDUE

Warm yoghurtijs en bosbessenchutney, bosbessencrumble en yoghurt

BLACK LABELpopular 

Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs

DUNNE APPELTAART

En Spéculoos ijs

CITRUS FIREpopular 

Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard

AFFOGATO

Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso,
Amaretto Crunch

DAME BLANCHE

vegan
Vegetarian

popular
Most Popular

gluten free
Gluten Free


Take Away

Before placing your order, please inform your server if a person has a dietary restriction or allergy