Lunch Menu

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet 

38,00  

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

36,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

44,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

45,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

LA BURRATAvegan 

Burrata, Granola, Tomato Chutney, Balsamic Caramel

AUBERGINE YOGHURTvegan   

Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble  

COLD SOUP WITH COCONUT MILKvegangluten free  

Tomato, Courgette, Carrot, Lime, Coriander, Paprika, Coconut Milk

VITELLO TONNATOgluten free 

Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon

SALMON POMEGRANATE PISTACHIOgluten free  

Fresh Salmon and Pomegranate Tartar, Hazelnut Oil, Lime, Pistachios, Flat Parsley, Rice Crunchy

CRAB CAKE

Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime

SCALLOP CARPACCIO WITH MANGOgluten free 

Carpaccio of scallops, Mango Salsa, Red Onion and Chives

BANG BANG SHRIMPpopular 

Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)

FISH CEVICHEpopulargluten free  

Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado

DUO OF CROQUETTES

Cheese Croquette, Croquette with “Crevettes Grises”

JAPANESE BEEF TARTARpopular 

Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko

CHICKEN YAKITORI

Chicken Marinated with Honey, Salad

|’kou, fiSH|

SALMON DASHI YUZU

Miso Yuzu Marinated Salmon, Dashi Soup with Vegetables, Furikake, Thyme and Honey Crumble

CODFISH TRUFFLESpopulargluten free 

Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese

OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER 

Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.

SALMON BURGER with TERIYAKIpopular

Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries

LAMB SHANK WITH BOURBON 

Lamb Shank Cooked in Broth with Vegetables, Soja and Bourbon, Mashed Patatoes

IBERIAN PORK WITH BALSAMIC

Pure Iberian pork tenderloin with a fresh herb crust, hazelnut butter with balsamic, salad and Fresh Fries

BEEF TATAKIpopular  

Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma

Chicken with Corn and Sumac

Yellow Chicken Filet marinated in Sumac, Gremolata of Courgette, Celery, Dill and Parsley, Corn Milk, Gratin Dauphinois

BEEF SHORT RIBS

Marinated Short Ribs with Herbs, Soy, Mustard and Spices, cooked at low temperature, Green Asparagus and Grilled Cherry Tomatoes, Coleslaw, BBQ sauce and Cooking Juice

ON THE SIDE
|:ɒn ðiː saɪd|

Sweet Potato Fries

4,50

Truffle & Parmesan fries with truffle mayonnaise

6,50

|swi:t|

WHITE PEACH SOUP 

with almonds, blueberries and white chocolate with raspberries

BLACK LABELpopular  

Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream

NATACHA’S PAVLOVA 

Red fruits, Meringues, Thick cream, Red fruit couli

CITRUS FIREpopular 

cream of lime, crispy, strawberries, crème anglaise

THE AFFOGATO

Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch

DAME BLANCHE

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet 

38,00 

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

36,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

44,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

45,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

La BURRATAvegan 

Burrata, Granola, Chutney de Tomates, Caramel Balsamique

AUBERGINE YAOURTvegan 

Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge

SOUPE FROIDE AU LAIT DE COCOvegangluten free

Tomate, Courgette, Carotte, Citron Vert, Coriandre, Paprika, Lait de Coco

VITELLO TONNATOgluten free 

Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon

SAUMON GRENADE PISTACHEgluten free 

Tartare de Saumon frais et Grenades, Huile de Noisette, Citron vert, Pistaches, Persil Plat, Crunchy de Riz

CRAB CAKE

Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert

CARPACCIO DE ST JACQUES A LA MANGUEgluten free

Carpaccio de Saint Jacques, Salsa de Mangue, Oignon Rouge et Ciboulette

BANG BANG SHRIMPpopular 

Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)

LE CEVICHEpopulargluten free  

Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre

TANDEM DE CROQUETTE

Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef

TARTARE DE BŒUF JAPONAISpopular 

Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké,
Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico

YAKITORI DE POULET

Stick de poulet Mariné au Miel et Soja, jeunes pousses

|’kou, fiSH|

SAUMON DASHI YUZU

Mi cuit de Saumon mariné au Miso Yuzu, Soupe Dashi aux Petits Légumes, Furikake, Crumble de Thym et miel 

CABILLAUD À LA TRUFFEpopulargluten free 

Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan

LE POULPE et PIMENT d’ESPELETTE 

Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo 

SALMON BURGER au TERIYAKIpopular 

Saumon, Échalotes, Gingembre, Épinards et Germes de Soja Sauté, Sauce Teriyaki,  Frites

SOURIS D’AGNEAU BOURBON 

Souris d’Agneau mijotée, Soja, Bourbon, Carottes, Céleri, Purée de Pomme de terre, Sauce Bourbon

LE PORC IBERIQUE AU BALSAMIQUE

Filet Pur Porc Ibérique, en croûte d’herbes Fraîches, Beurre Noisette au Balsamique Jeunes Pousses et Frites 

TATAKI DE BŒUFpopular  

Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma

POULET ET PETIT LAIT DE MAÏS  

Filer de Poulet Jaune Fermier mariné au Sumac, Gremolata de Courgette, Cèleri, Aneth et Persil, Lait de Mais, Gratin Dauphinois 

SHORT RIBS DE BOEUF

Shorts Ribs marinés aux herbes, Soja, Moutarde et épices, cuite à basse température, Asperges Vertes et Tomates Cerises en Grappe Grillées, Coleslaw, sauce BBQ et Jus de Cuisson

ON THE SIDE
|:ɒn ðiː saɪd|

Frites de Pomme de Terre Douce

4,50€

Frites à la Truffe & Parmesan, mayonnaise à la truffe

6,50€

|swi:t|

SOUPE DE PÊCHES BLANCHES 

Aux Amandes, Myrtilles et Éclat de Chocolat Blanc aux Framboises

BLACK LABELpopular 

Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille

LA PAVLOVA DE NATACHA

Fruits Rouges, Meringues, Crème Épaisse, Coulis de Fruit Rouge 

CITRUS AU CHALUMEAUpopular 

Crème de Citron, Croquant, Fraises, Émulsion de Crème Anglaise

L’ AFFOGATO

Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto

DAME BLANCHE

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers 
+ 1 Sweet 

38,00 

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

36,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

44,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

45,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

LA BURRATAvegan

Burrata, Granola, tomatenchutney, balsamico karamel,

AUBERGINE YOGHURTvegan

Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Rode Biet Crumble

KOUDE SOEP MET KOKOSMELKvegangluten free

Tomaat, Courgette, Wortel, Limoen, Koriander, Paprika, Kokosmelk

VITELLO TONNATOgluten free

Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon

ZALM GRANAATAPPEL PISTACHEgluten free

Tartaar van verse zalm en granaatappel, Hazelnootolie, Limoen, Pistachenoten, Platte Peterselie, Rijsten Crisps

KRAB CAKE

Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko,
Gember, Limoen

CARPACCIO VAN SINT-JAKOBSSCHELPEN MET MANGOgluten free

Carpaccio van coquilles, mangosalsa, rode ui en bieslook

BANG BANG SHRIMPpopular

Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus
(Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)

VIS CEVICHEpopulargluten free

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius
Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap,
Rode Ui, Avocado en Komkommer

TANDEM

Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten,
Tartaarsaus an de Chef

TARTAAR VAN JAPANS
RUNDVLEESpopular

Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren

KIP YAKITORI

Kip Gemarineerd met Honing en Kruiden

|’kou, fiSH|

ZALM DASHI YUZU

Zalm gemarineerde met Miso Yuzu, Dashi soep met groenten, Furikake, Tijm en Honingcrumble

KABELJAUW MET TRUFFELSpopulargluten free

Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan

OCTOPUS en ESPELETTE PEPER

Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo

ZALM BURGER & TERIYAKIpopular

Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes

LAMSBOUT MET BOURBON 

Lamsbout Gestoofd in Bouillon van Groenten,
Soja en Bourbon, Aardappelpuree

IBERISCH VARKENSVLEES MET BALSAMICO

Puur Iberisch Varkenshaasje met een verse Kruidenkorst, Hazelnootboter met Balsamic Boter en Frietjes

BEEF TATAKIpopular  

Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus

KIP SUMAC EN MAÏS   

Scharrelkipfilet gemarineerd in Sumac, Courgette met Gremolata, Selderij, Dille en Peterselie, Maismelk, Gratin Dauphinois

KORTE RUNDERRIBBETJES

Gemarineerde Short Ribs met kruiden, Soja, mosterd en specerijen, op lage temperatuur gegaard, Groene Asperges en gegrilde Kersentomaten, Koolsla, Barbecuesaus

ON THE SIDE
|:ɒn ðiː saɪd|

Zoete aardappel frietjes

4,50

Truffel & Parmezaanse frietjes met truffelmayonaise

6,50

|swi:t|

WITTE PERZIKENSOEP 

met amandelen, bosbessen en witte chocolade met frambozen

BLACK LABELpopular 

Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs

NATACHA’S PAVLOVA 

Rode vruchten, meringues, dikke room, coulis van rode vruchten

CITRUS FIREpopular 

Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard

AFFOGATO

Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso,
Amaretto Crunch

DAME BLANCHE

vegan
Vegetarian

popular
Most Popular

gluten free
Gluten Free


Take Away

Before placing your order, please inform your server if a person has a dietary restriction or allergy