Lunch Menu

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
37,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
38,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
46,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
47,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
LA BURRATA
Burrata, Granola, Tomato Chutney, Balsamic Caramel
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble
Chestnuts soup with truffles
VITELLO TONNATO
Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon
SALMON POMEGRANATE PISTACHIO
Fresh Salmon and Pomegranate Tartar, Hazelnut Oil, Lime, Pistachios, Flat Parsley, Rice Crunchy
CRAB CAKE
Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime
SCALLOP CARPACCIO WITH COURGETTE TARTAR
Carpaccio of scallops, courgettes, celery, dill and parsley
BANG BANG SHRIMP
Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)
FISH CEVICHE
Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado
DUO OF CROQUETTES
Cheese Croquette, Croquette with “Crevettes Grises”
JAPANESE BEEF TARTAR
Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko
Chicken Tempura
and Mango Chutney with Spices
|’kou, fiSH|
SALMON DASHI YUZU
Miso Yuzu Marinated Salmon, Dashi Soup with Vegetables, Furikake, Thyme and Honey Crumble
CODFISH TRUFFLES
Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese
OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER
Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.
SALMON BURGER with TERIYAKI
Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries
PASSION FRUIT TUNA
Red Tuna Tataki, Passion Fruit Bouillon, Mango Crumble, Kimchi Mayonnaise (Korean cabbage), Wheat Salad with Goma Sauce
DUCK MIRABELLE PLUM
Duck Breast, Lime, Cumin, Mirabelle Plum, potatoes gratin, salad
IBERIAN PORK WITH MARSALA SAUCE
Pure Iberian pork in a crust of fresh herbs, Marsala sauce, mushroom, Ganda, sage, Carrot and Ginger Mousseline
BEEF TATAKI
Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma
LIÈGE MEATBALLS
Homemade pork and veal meatballs, Liège syrup, Juniper Berry, sliced onions, Brown Sugar, Raisin, Thyme and Laurel, French Fries
|swi:t|
Yogurt Ice-Cream
with hot Blueberries and Crumble of white Chocolate
BLACK LABEL
Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream
NATACHA’S PAVLOVA
Red fruits, Meringues, Thick cream, Red fruit couli
CITRUS FIRE
cream of lime, crispy, strawberries, crème anglaise
THE AFFOGATO
Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
37,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
38,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
46,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
47,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
La BURRATA
Burrata, Granola, Chutney de Tomates, Caramel Balsamique
AUBERGINE YAOURT
Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge
SOUPE DE CHÂTAIGNES ET TRUFFE

VITELLO TONNATO
Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon
SAUMON GRENADE PISTACHE
Tartare de Saumon frais et Grenades, Huile de Noisette, Citron vert, Pistaches, Persil Plat, Crunchy de Riz
CRAB CAKE
Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert
CARPACCIO DE ST JACQUES AU TARTARE DE COURGETTE
Carpaccio de Saint Jacques, Courgettes, Céleri, Aneth et Persil
BANG BANG SHRIMP
Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)
LE CEVICHE
Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre
TANDEM DE CROQUETTE
Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef
TARTARE DE BŒUF JAPONAIS
Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké,
Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico
TEMPURA DE POULET
Et Chutney de Mangues aux Épices Indiennes
|’kou, fiSH|
SAUMON DASHI YUZU
Mi cuit de Saumon mariné au Miso Yuzu, Soupe Dashi aux Petits Légumes, Furikake, Crumble de Thym et miel
CABILLAUD À LA TRUFFE
Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan
LE POULPE et PIMENT d’ESPELETTE
Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo
SALMON BURGER au TERIYAKI
Saumon, Échalotes, Gingembre, Épinards et Germes de Soja Sauté, Sauce Teriyaki, Frites
THON PASSION
Filet de Thon Rouge Snaké en slice, Bouillon de Fruit de la Passion, Crumble de Mangues, Mayonnaise au Kimchi (choux Coréen), Salade de Blé sauce Goma
CANARD MIRABELLE
Magret de Canard, Chutney de Mirabelles au Cumin et Cannelle, Gratin de Pomme de Terre, Jeunes Pousses
LE PORC IBERIQUE SAUCE MARSALA
Filet Pur Porc Ibérique, en croûte d’herbes Fraîches, Sauce Marsala, Champignon de Paris, Allumettes de Ganda, Sauge, Mousseline Carottes Gingembre
TATAKI DE BŒUF
Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma
BOULETTES LIÉGEOISES
Boulettes Maison Porc Veau, Sirop de Liège, Baie de Genévrier, Oignons Émincés, Cassonade, Raisin Sec, Thym et Laurier, Frites
|swi:t|
GLACE YAOURT, MYRTILLES CHAUDES
et Crumble de Chocolat Blanc
BLACK LABEL
Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille
LA PAVLOVA DE NATACHA
Fruits Rouges, Meringues, Crème Épaisse, Coulis de Fruit Rouge
CITRUS AU CHALUMEAU
Crème de Citron, Croquant, Fraises, Émulsion de Crème Anglaise
L’ AFFOGATO
Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
37,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
38,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
46,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
47,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
LA BURRATA
Burrata, Granola, tomatenchutney, balsamico karamel,
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Rode Biet Crumble
Kastanje SOEP

Met truffelolie
VITELLO TONNATO
Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon
ZALM GRANAATAPPEL PISTACHE
Tartaar van verse zalm en granaatappel, Hazelnootolie, Limoen, Pistachenoten, Platte Peterselie, Rijsten Crisps
KRAB CAKE
Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko,
Gember, Limoen
CARPACCIO VAN SINT-JAKOBSSCHELPEN
Carpaccio van Sint jakobs, Tartare van Courgette, Selderij, Dille en Peterselie
BANG BANG SHRIMP
Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus
(Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)
VIS CEVICHE

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius
Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap,
Rode Ui, Avocado en Komkommer
TANDEM
Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten,
Tartaarsaus an de Chef
TARTAAR VAN JAPANS
RUNDVLEES
Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren
KIP TEMPURA
Met mango chutney en kruiden
|’kou, fiSH|
ZALM DASHI YUZU
Zalm gemarineerde met Miso Yuzu, Dashi soep met groenten, Furikake, Tijm en Honingcrumble
KABELJAUW MET TRUFFELS

Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan
OCTOPUS en ESPELETTE PEPER
Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo
ZALM BURGER & TERIYAKI
Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes
PASSIEVRUCHT TONIJN
Tataki van Rode Tonijn, Passievruchtenbouillon, Mangocrumble, Kimchi-mayonaise (Koreaanse kool), tarwesalade met Goma-saus
MIRABELLE EEND
Eendenborst, Mirabelle pruimenchutney met komijn en kaneel, aardappelgratin, babyspruitjes
IBERISCHVARKEN MET MARSALA SAUS
Puur Iberisch varkenshaasje in een korst van verse kruiden, Marsala saus, knoppaddestoel, Ganda, salie, wortel en gember mousseline.
BEEF TATAKI
Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus
LUIKSE GEHAKTBALLEN
Gehaktballetjes van varkens en kalfsvlees, Luikse siroop, Jeneverbes, Dungesneden uien, Bruine suiker, Rozijn, Tijm en Laurier, Frites
|swi:t|
YOGHURTIJS, WARME BOSBESSEN
en witte chocolade kruimel
BLACK LABEL
Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs
NATACHA’S PAVLOVA
Rode vruchten, meringues, dikke room, coulis van rode vruchten
CITRUS FIRE
Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard
AFFOGATO
Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso,
Amaretto Crunch
DAME BLANCHE
Vegetarian
Most Popular
Gluten Free
Take Away