Lunch Menu

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
38,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
36,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
44,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
45,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
LA BURRATA
Burrata, Granola, Tomato Chutney, Balsamic Caramel
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble
COLD SOUP WITH COCONUT MILK
Tomato, Courgette, Carrot, Lime, Coriander, Paprika, Coconut Milk
VITELLO TONNATO
Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon
SALMON POMEGRANATE PISTACHIO
Fresh Salmon and Pomegranate Tartar, Hazelnut Oil, Lime, Pistachios, Flat Parsley, Rice Crunchy
CRAB CAKE
Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime
SCALLOP CARPACCIO WITH MANGO
Carpaccio of scallops, Mango Salsa, Red Onion and Chives
BANG BANG SHRIMP
Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)
FISH CEVICHE
Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado
DUO OF CROQUETTES
Cheese Croquette, Croquette with “Crevettes Grises”
JAPANESE BEEF TARTAR
Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko
CHICKEN YAKITORI
Chicken Marinated with Honey, Salad
|’kou, fiSH|
SALMON DASHI YUZU
Miso Yuzu Marinated Salmon, Dashi Soup with Vegetables, Furikake, Thyme and Honey Crumble
CODFISH TRUFFLES
Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese
OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER
Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.
SALMON BURGER with TERIYAKI
Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries
LAMB SHANK WITH BOURBON
Lamb Shank Cooked in Broth with Vegetables, Soja and Bourbon, Mashed Patatoes
IBERIAN PORK WITH BALSAMIC
Pure Iberian pork tenderloin with a fresh herb crust, hazelnut butter with balsamic, salad and Fresh Fries
BEEF TATAKI
Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma
Chicken with Corn and Sumac
Yellow Chicken Filet marinated in Sumac, Gremolata of Courgette, Celery, Dill and Parsley, Corn Milk, Gratin Dauphinois
BEEF SHORT RIBS
Marinated Short Ribs with Herbs, Soy, Mustard and Spices, cooked at low temperature, Green Asparagus and Grilled Cherry Tomatoes, Coleslaw, BBQ sauce and Cooking Juice
ON THE SIDE
|:ɒn ðiː saɪd|
Sweet Potato Fries
4,50
Truffle & Parmesan fries with truffle mayonnaise
6,50
|swi:t|
WHITE PEACH SOUP
with almonds, blueberries and white chocolate with raspberries
BLACK LABEL
Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream
NATACHA’S PAVLOVA
Red fruits, Meringues, Thick cream, Red fruit couli
CITRUS FIRE
cream of lime, crispy, strawberries, crème anglaise
THE AFFOGATO
Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
38,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
36,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
44,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
45,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
La BURRATA
Burrata, Granola, Chutney de Tomates, Caramel Balsamique
AUBERGINE YAOURT
Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge
SOUPE FROIDE AU LAIT DE COCO

Tomate, Courgette, Carotte, Citron Vert, Coriandre, Paprika, Lait de Coco
VITELLO TONNATO
Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon
SAUMON GRENADE PISTACHE
Tartare de Saumon frais et Grenades, Huile de Noisette, Citron vert, Pistaches, Persil Plat, Crunchy de Riz
CRAB CAKE
Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert
CARPACCIO DE ST JACQUES A LA MANGUE
Carpaccio de Saint Jacques, Salsa de Mangue, Oignon Rouge et Ciboulette
BANG BANG SHRIMP
Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)
LE CEVICHE
Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre
TANDEM DE CROQUETTE
Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef
TARTARE DE BŒUF JAPONAIS
Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké,
Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico
YAKITORI DE POULET
Stick de poulet Mariné au Miel et Soja, jeunes pousses
|’kou, fiSH|
SAUMON DASHI YUZU
Mi cuit de Saumon mariné au Miso Yuzu, Soupe Dashi aux Petits Légumes, Furikake, Crumble de Thym et miel
CABILLAUD À LA TRUFFE
Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan
LE POULPE et PIMENT d’ESPELETTE
Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo
SALMON BURGER au TERIYAKI
Saumon, Échalotes, Gingembre, Épinards et Germes de Soja Sauté, Sauce Teriyaki, Frites
SOURIS D’AGNEAU BOURBON
Souris d’Agneau mijotée, Soja, Bourbon, Carottes, Céleri, Purée de Pomme de terre, Sauce Bourbon
LE PORC IBERIQUE AU BALSAMIQUE
Filet Pur Porc Ibérique, en croûte d’herbes Fraîches, Beurre Noisette au Balsamique Jeunes Pousses et Frites
TATAKI DE BŒUF
Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma
POULET ET PETIT LAIT DE MAÏS
Filer de Poulet Jaune Fermier mariné au Sumac, Gremolata de Courgette, Cèleri, Aneth et Persil, Lait de Mais, Gratin Dauphinois
SHORT RIBS DE BOEUF
Shorts Ribs marinés aux herbes, Soja, Moutarde et épices, cuite à basse température, Asperges Vertes et Tomates Cerises en Grappe Grillées, Coleslaw, sauce BBQ et Jus de Cuisson
ON THE SIDE
|:ɒn ðiː saɪd|
Frites de Pomme de Terre Douce
4,50€
Frites à la Truffe & Parmesan, mayonnaise à la truffe
6,50€
|swi:t|
SOUPE DE PÊCHES BLANCHES
Aux Amandes, Myrtilles et Éclat de Chocolat Blanc aux Framboises
BLACK LABEL
Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille
LA PAVLOVA DE NATACHA
Fruits Rouges, Meringues, Crème Épaisse, Coulis de Fruit Rouge
CITRUS AU CHALUMEAU
Crème de Citron, Croquant, Fraises, Émulsion de Crème Anglaise
L’ AFFOGATO
Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
38,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
36,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
44,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
45,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
LA BURRATA
Burrata, Granola, tomatenchutney, balsamico karamel,
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Rode Biet Crumble
KOUDE SOEP MET KOKOSMELK

Tomaat, Courgette, Wortel, Limoen, Koriander, Paprika, Kokosmelk
VITELLO TONNATO
Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon
ZALM GRANAATAPPEL PISTACHE
Tartaar van verse zalm en granaatappel, Hazelnootolie, Limoen, Pistachenoten, Platte Peterselie, Rijsten Crisps
KRAB CAKE
Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko,
Gember, Limoen
CARPACCIO VAN SINT-JAKOBSSCHELPEN MET MANGO
Carpaccio van coquilles, mangosalsa, rode ui en bieslook
BANG BANG SHRIMP
Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus
(Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)
VIS CEVICHE

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius
Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap,
Rode Ui, Avocado en Komkommer
TANDEM
Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten,
Tartaarsaus an de Chef
TARTAAR VAN JAPANS
RUNDVLEES
Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren
KIP YAKITORI
Kip Gemarineerd met Honing en Kruiden
|’kou, fiSH|
ZALM DASHI YUZU
Zalm gemarineerde met Miso Yuzu, Dashi soep met groenten, Furikake, Tijm en Honingcrumble
KABELJAUW MET TRUFFELS

Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan
OCTOPUS en ESPELETTE PEPER
Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo
ZALM BURGER & TERIYAKI
Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes
LAMSBOUT MET BOURBON
Lamsbout Gestoofd in Bouillon van Groenten,
Soja en Bourbon, Aardappelpuree
IBERISCH VARKENSVLEES MET BALSAMICO
Puur Iberisch Varkenshaasje met een verse Kruidenkorst, Hazelnootboter met Balsamic Boter en Frietjes
BEEF TATAKI
Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus
KIP SUMAC EN MAÏS
Scharrelkipfilet gemarineerd in Sumac, Courgette met Gremolata, Selderij, Dille en Peterselie, Maismelk, Gratin Dauphinois
KORTE RUNDERRIBBETJES
Gemarineerde Short Ribs met kruiden, Soja, mosterd en specerijen, op lage temperatuur gegaard, Groene Asperges en gegrilde Kersentomaten, Koolsla, Barbecuesaus
ON THE SIDE
|:ɒn ðiː saɪd|
Zoete aardappel frietjes
4,50
Truffel & Parmezaanse frietjes met truffelmayonaise
6,50
|swi:t|
WITTE PERZIKENSOEP
met amandelen, bosbessen en witte chocolade met frambozen
BLACK LABEL
Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs
NATACHA’S PAVLOVA
Rode vruchten, meringues, dikke room, coulis van rode vruchten
CITRUS FIRE
Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard
AFFOGATO
Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso,
Amaretto Crunch
DAME BLANCHE
Vegetarian
Most Popular
Gluten Free
Take Away