Lunch Menu

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
37,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
35,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
43,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
44,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
LA BURRATA
Burrata, Granola, Tomato Chutney, Balsamic Caramel, Basil
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble, Coriander
RICOTTA TRALALA
Ricotta Mousse, Dried Tomato, pesto with Basil and Rucola
VITTELO TONATO
Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon
SALMON GRAVLAX
Fresh Salmon Marinated in Vodka, Dill, Honey, Mustard and Pink Pepper
CRAB CAKE
Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime
SCALLOPS TARTAR
AND RIPENED COMTÉ
Scallops, Comté Cheese (14 months ripened), Olive Oil, Ikura
BANG BANG SHRIMP
Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)
FISH CEVICHE

Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado
DUO OF CROQUETTES
Cheese Croquette, Croquette with « Crevettes Grises
JAPANESE BEEF TARTAR
Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko
CHICKEN YAKITORI
Chicken Marinated with Honey, Salad
|’kou, fiSH|
HALF-COOKED TUNA WITH MISO
Half-cooked Tuna Fillet, Chia Seed, Miso Sauce with Yuzu, Cherry Tomato, Olive, Caper and Shiso Tartar
CODFISH TRUFFLES
Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese
OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER

Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.
SALMON BURGER with TERIYAKI
Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries
LAMB SHANK WITH BOURBON
Lamb Shank Cooked in Broth with Vegetables, Soja and Bourbon, Mashed Patatoes
IBERIAN PORK & CHIMICHURRI
Pure Iberian Pork Tenderloin, Chimichurri Sauce (flat parsley, oregano, garlic, olive oil, chilli pepper) Salad and french Fries
BEEF TATAKI
Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Eggplant with Goma Miso
Pulled Chicken,
Pulled Chicken, Tacos, Cilantro Tomato Salsa, Guacamole & Sour Cream, Onion Pickles, Birria, Fresh Fries
BEEF BURGER
Beef Burger, Abbey Cheese, Caramelised Onions, Rocket, French Fries
|swi:t|
WARM APPLE PIE
And speculoos ice cream
BLACK LABEL
Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs
BRIOCHE PERDUE
met warme bosbessen en yoghurtijs
CITRUS FIRE
Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard
AFFOGATO
Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso, Amaretto Crunch
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
37,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
35,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
43,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
44,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
La BURRATA
Burrata, Granola, Chutney de Tomates, Caramel Balsamique, Basilic
AUBERGINE YAOURT

Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge, Coriandre
RICOTTA TRALALA

Mousse de Ricotta, Tomates Séchées, Basilic et Roquette
VITTELO TONATO
Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon
SAUMON GRAVLAX
Saumon frais Mariné à la Vodka, Aneth, Miel, Moutarde et Poivre Rose
CRAB CAKE
Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert
TARTARE DE SAINT JACQUES
AU COMTE AFFINE
Saint Jacques, Comté (affiné 15 mois), Huile d’Olive, Œufs de Saumon
BANG BANG SHRIMP
Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang
(Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)
LE CEVICHE

Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre
TANDEM DE CROQUETTE
Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef
TARTARE DE BŒUF JAPONAIS
Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké, Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico
YAKITORI DE POULET
Stick de poulet Mariné au Miel et Soja, jeunes pousses
|’kou, fiSH|
LE THON MI CUIT AU MISO
Filet de Thon mi cuit, Graine de Chia, Sauce Miso au Yuzu, Tartare de Tomates Cerises, Olive, Capres et Shiso
CABILLAUD À LA TRUFFE

Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan
LE POULPE et PIMENT d’ESPELETTE
Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo
SALMON BURGER au TERIYAKI 
Saumon, Échalotes, Gingembre, Épinards et Germes de Soja Sauté, Sauce Teriyaki, Frites
SOURIS D’AGNEAU BOURBON
Souris d’Agneau mijotée, Soja, Bourbon, Carottes, Céleri,
Purée de Pomme de terre, Sauce Bourbon
LE PORC IBERIQUE & CHIMICHURRI
Filet Pur Porc Ibérique, Sauce Chimichurri (persil plat, origan, ail, huile d’olive, piment) Jeunes pousses et Frites Fraîches
TATAKI DE BŒUF
Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, Aubergines sautés à la sauce Goma Miso
PULLED CHICKEN
Poulet Effiloché cuit basse température, Tacos, Salsa de Tomates Oignon Coriandre, Guacamole & Sour Cream, Pickles d’Oignon, Birria, frites Fraîches
BEEF BURGER D’ABBAYE
Burger de Bœuf, Fromage d’Abbaye, Oignons caramélisés, Roquettes, Frites
|swi:t|
TARTE FINE AUX POMMES
Et glace spéculoos
BLACK LABEL
Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille
LA BRIOCHE PERDUE
Myrtilles Chaudes et Glace Yaourt
CITRUS AU CHALUMEAU
Crème de Citron, Croquant, Fraises,
Émulsion de Crème Anglaise
L’AFFOGATO
Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
37,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
35,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
43,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
44,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
LA BURRATA 
Burrata, Granola, tomatenchutney, balsamico karamel, basilicum
AUBERGINE YOGHURT 
Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Rode Biet Crumble, Koriander
RICOTTA TRALALA 
Mousse van ricotta, gedroogde tomaten, basilicum en rucola
VITTELO TONATO
Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon
ZALM GRAVLAX
Verse zalm gemarineerd in wodka, dille, honing, mosterd en roze peper
KRAB CAKE
Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko, Gember, Limoen
SINT-JAKOBSNOTEN TARTAAR
Sint-Jakobsnoten, Olijfolie, Comté Kaas (15 maand gerijpt), Zalm Eieren
BANG BANG SHRIMP
Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus (Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)
VIS CEVICHE

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap, Rode Ui, Avocado en Komkommer
TANDEM
Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten, Tartaarsaus van de Chef
TARTAAR VAN JAPANS RUNDVLEES
Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren
KIP YAKITORI
Kip Gemarineerd met Honing en Kruiden
|’kou, fiSH|
GEGRILDE TONIJN MET MISO
Halfgare tonijnfilet, chiazaad, misosaus met yuzu, kersentomaat, olijf, kappertje en shisotartaar
KABELJAUW MET TRUFFELS
Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan
OCTOPUS en ESPELETTE PEPER

Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo
ZALM BURGER & TERIYAKI
Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes
LAMSBOUT MET BOURBON
Lamsbout Gestoofd in Bouillon van Groenten, Soja en Bourbon, Aardappelpuree
IBERISCH VARKENSVLEES & CHIMICHURRI
Pure Iberische varkenshaas, Chimichurri-saus (platte peterselie, oregano, knoflook, olijfolie, chilipeper) Groene Sla en frietjes
BEEF TATAKI
Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus,
Mirin en Bonito Flakes, Groenten met Soja
PULLED CHICKEN
Op lage temperatuur gekookte pulled chicken, Tacos, Cilantro Onion Tomato Salsa, Guacamole & Sour Cream, Onion Pickles, Birria, Fresh Fries.
BEEF BURGER
Runderburger, abdijkaas, gekarameliseerde uien, rucola, frietjes
|swi:t|
WARME APPELTAART
En speculaasijs
BLACK LABEL
Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs
BRIOCHE PERDUE
met warme bosbessen en yoghurtijs
CITRUS FIRE
Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard
AFFOGATO
Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso, Amaretto Crunch
DAME BLANCHE
Vegetarian
Most Popular
Gluten Free
Take Away