Lunch Menu

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet 

37,00  

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

38,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

46,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

47,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

LA BURRATAvegan 

Burrata, Granola, Tomato Chutney, Balsamic Caramel

AUBERGINE YOGHURTvegan   

Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble  

Chestnuts soup with trufflesvegangluten free  
VITELLO TONNATOgluten free 

Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon

SALMON POMEGRANATE PISTACHIOgluten free  

Fresh Salmon and Pomegranate Tartar, Hazelnut Oil, Lime, Pistachios, Flat Parsley, Rice Crunchy

CRAB CAKE

Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime

SCALLOP CARPACCIO WITH COURGETTE TARTARgluten free 

Carpaccio of scallops, courgettes, celery, dill and parsley

BANG BANG SHRIMPpopular 

Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)

FISH CEVICHEpopulargluten free  

Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado

DUO OF CROQUETTES

Cheese Croquette, Croquette with “Crevettes Grises”

JAPANESE BEEF TARTARpopular 

Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko

Chicken Tempura

and Mango Chutney with Spices

|’kou, fiSH|

SALMON DASHI YUZU

Miso Yuzu Marinated Salmon, Dashi Soup with Vegetables, Furikake, Thyme and Honey Crumble

CODFISH TRUFFLESpopulargluten free 

Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese

OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER 

Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.

SALMON BURGER with TERIYAKIpopular

Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries

PASSION FRUIT TUNA

Red Tuna Tataki, Passion Fruit Bouillon, Mango Crumble, Kimchi Mayonnaise (Korean cabbage), Wheat Salad with Goma Sauce

DUCK MIRABELLE PLUM

Duck Breast, Lime, Cumin, Mirabelle Plum, potatoes gratin, salad

IBERIAN PORK WITH MARSALA SAUCE

Pure Iberian pork in a crust of fresh herbs, Marsala sauce, mushroom, Ganda, sage, Carrot and Ginger Mousseline

BEEF TATAKIpopular  

Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma

LIÈGE MEATBALLS

Homemade pork and veal meatballs, Liège syrup, Juniper Berry, sliced onions, Brown Sugar, Raisin, Thyme and Laurel, French Fries

|swi:t|

Yogurt Ice-Cream

with hot Blueberries and Crumble of white Chocolate

BLACK LABELpopular  

Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream

NATACHA’S PAVLOVA 

Red fruits, Meringues, Thick cream, Red fruit couli

CITRUS FIREpopular 

cream of lime, crispy, strawberries, crème anglaise

THE AFFOGATO

Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch

DAME BLANCHE

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet 

37,00 

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

38,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

46,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

47,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

La BURRATAvegan 

Burrata, Granola, Chutney de Tomates, Caramel Balsamique

AUBERGINE YAOURTvegan 

Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge

SOUPE DE CHÂTAIGNES ET TRUFFEvegangluten free
VITELLO TONNATOgluten free 

Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon

SAUMON GRENADE PISTACHEgluten free 

Tartare de Saumon frais et Grenades, Huile de Noisette, Citron vert, Pistaches, Persil Plat, Crunchy de Riz

CRAB CAKE

Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert

CARPACCIO DE ST JACQUES AU TARTARE DE COURGETTEgluten free

Carpaccio de Saint Jacques, Courgettes, Céleri, Aneth et Persil

BANG BANG SHRIMPpopular 

Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)

LE CEVICHEpopulargluten free  

Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre

TANDEM DE CROQUETTE

Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef

TARTARE DE BŒUF JAPONAISpopular 

Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké,
Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico

TEMPURA DE POULET

Et Chutney de Mangues aux Épices Indiennes

|’kou, fiSH|

SAUMON DASHI YUZU

Mi cuit de Saumon mariné au Miso Yuzu, Soupe Dashi aux Petits Légumes, Furikake, Crumble de Thym et miel 

CABILLAUD À LA TRUFFEpopulargluten free 

Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan

LE POULPE et PIMENT d’ESPELETTE 

Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo 

SALMON BURGER au TERIYAKIpopular 

Saumon, Échalotes, Gingembre, Épinards et Germes de Soja Sauté, Sauce Teriyaki,  Frites

THON PASSION

Filet de Thon Rouge Snaké en slice, Bouillon de Fruit de la Passion, Crumble de Mangues, Mayonnaise au Kimchi (choux Coréen), Salade de Blé sauce Goma

CANARD MIRABELLE

Magret de Canard, Chutney de Mirabelles au Cumin et Cannelle, Gratin de Pomme de Terre, Jeunes Pousses

LE PORC IBERIQUE SAUCE MARSALA

Filet Pur Porc Ibérique, en croûte d’herbes Fraîches, Sauce Marsala, Champignon de Paris, Allumettes de Ganda, Sauge, Mousseline Carottes Gingembre

TATAKI DE BŒUFpopular  

Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma

BOULETTES LIÉGEOISES 

Boulettes Maison Porc Veau, Sirop de Liège, Baie de Genévrier, Oignons Émincés, Cassonade, Raisin Sec, Thym et Laurier, Frites

|swi:t|

GLACE YAOURT,  MYRTILLES CHAUDES

et Crumble de Chocolat Blanc

BLACK LABELpopular 

Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille

LA PAVLOVA DE NATACHA

Fruits Rouges, Meringues, Crème Épaisse, Coulis de Fruit Rouge 

CITRUS AU CHALUMEAUpopular 

Crème de Citron, Croquant, Fraises, Émulsion de Crème Anglaise

L’ AFFOGATO

Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto

DAME BLANCHE

Formule 
TAPAS 

3 Appetizers /
2 Appetizers 
+ 1 Sweet 

37,00 

Formule 
SMALL 

1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet 

38,00

Formule 
MEDIUM 

2 Appetizers
+ 1 Cowfish 

46,00

Formule 
COMBO 

1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet 

47,00 

|’æpɪ,taɪzɚ|

LA BURRATAvegan

Burrata, Granola, tomatenchutney, balsamico karamel,

AUBERGINE YOGHURTvegan

Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Rode Biet Crumble

Kastanje SOEPvegangluten free

Met truffelolie

VITELLO TONNATOgluten free

Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon

ZALM GRANAATAPPEL PISTACHEgluten free

Tartaar van verse zalm en granaatappel, Hazelnootolie, Limoen, Pistachenoten, Platte Peterselie, Rijsten Crisps

KRAB CAKE

Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko,
Gember, Limoen

CARPACCIO VAN SINT-JAKOBSSCHELPENgluten free

Carpaccio van Sint jakobs, Tartare van Courgette, Selderij, Dille en Peterselie

BANG BANG SHRIMPpopular

Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus
(Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)

VIS CEVICHEpopulargluten free

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius
Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap,
Rode Ui, Avocado en Komkommer

TANDEM

Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten,
Tartaarsaus an de Chef

TARTAAR VAN JAPANS
RUNDVLEESpopular

Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren

KIP TEMPURA

Met mango chutney en kruiden

|’kou, fiSH|

ZALM DASHI YUZU

Zalm gemarineerde met Miso Yuzu, Dashi soep met groenten, Furikake, Tijm en Honingcrumble

KABELJAUW MET TRUFFELSpopulargluten free

Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan

OCTOPUS en ESPELETTE PEPER

Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo

ZALM BURGER & TERIYAKIpopular

Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes

PASSIEVRUCHT TONIJN

Tataki van Rode Tonijn, Passievruchtenbouillon, Mangocrumble, Kimchi-mayonaise (Koreaanse kool), tarwesalade met Goma-saus

MIRABELLE EEND

Eendenborst, Mirabelle pruimenchutney met komijn en kaneel, aardappelgratin, babyspruitjes

IBERISCHVARKEN MET MARSALA SAUS

Puur Iberisch varkenshaasje in een korst van verse kruiden, Marsala saus, knoppaddestoel, Ganda, salie, wortel en gember mousseline.

BEEF TATAKIpopular  

Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus

LUIKSE GEHAKTBALLEN  

Gehaktballetjes van varkens en kalfsvlees, Luikse siroop, Jeneverbes, Dungesneden uien, Bruine suiker, Rozijn, Tijm en Laurier, Frites

|swi:t|

YOGHURTIJS, WARME BOSBESSEN

en witte chocolade kruimel

BLACK LABELpopular 

Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs

NATACHA’S PAVLOVA 

Rode vruchten, meringues, dikke room, coulis van rode vruchten

CITRUS FIREpopular 

Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard

AFFOGATO

Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso,
Amaretto Crunch

DAME BLANCHE

vegan
Vegetarian

popular
Most Popular

gluten free
Gluten Free


Take Away

Before placing your order, please inform your server if a person has a dietary restriction or allergy