Dinner Menu

Formule
TAPAS
4 appetizers /
3 appetizers
+ 1 Sweet
52,00
Formule
MEDIUM
2 appetizers
+ 1 Cowfish
56,00
Formule
COMBO
1 appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
58,00
Formule
PRIVILÈGE
2 appetizers
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
69,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Greek yoghurt, Tahini, Orange, Beetroot crumble
COURGETTE CRISPY
Grilled Courgette Bruschetta, Indian Spice Chickpea, Hummus, Paprika, Parmesan, Chive Dressing
CARPACCIO OF RED BEETROOT

With Goat’s Cheese Crumble, Pumpkin seeds, Puglia olive oil and Raspberry Dressing
CRAB CAKE
Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime
TARTAR OF SCALLOPS
Scallops, Comté Cheese (matured for 15 months), Olive oil, Salmon Eggs
BANG BANG SHRIMP
Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)
FISH CEVICHE

Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado
DUO OF CROQUETTES
Cheese Croquette, Croquette with “Crevettes Grises” sauce Tartare
GRAVLAX SALMON
Fresh Salmon Marinated in Vodka, Dill, Honey, Mustard and Pink Peppercorns
JAPANESE BEEF TARTAR
Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko
VITELLO TONNATO
Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce and Tarragon
LA BURRATA
Burrata, Granola, Tomato Chutney, Balsamic Caramel, Roquette
|’kou, fiSH|
SALMON DASHI YUZU
Half-cooked Yuzu-marinated Salmon, Dashi broth with baby vegetables, thyme and honey crumble
CODFISH TRUFFLES

Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese
OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER
Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Carrot and Ginger, Mousseline
SALMON BURGER with TERIYAKI
Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries
MISO MARINATED COD & ROASTED CAULIFLOWER
Codfish marinated in Miso, Roasted Cauliflower with Butter and Miso, Baby Greens Salad, Nori
BOURBON LAMB SHANK (+ €3,00)
Slow Simmered Lamb Shanks, Soya, Bourbon, Carrots, Celery, Potato Purée, Bourbon Sauce
BEEF TATAKI
Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma
LIÈGE MEATBALLS
Homemade Pork and Veal Meatballs, Liège Syrup, Juniper Berry, Thinly Sliced Onions, brown sugar, Sultanas, Thyme and Laurel, Baby Greens Salad, French Fries
|swi:t|
BLACK LABEL
Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream
FOREST FRUIT PAVLOVA
Forest fruits, Meringues, Thick cream, Red fruit coulis
THE AFFOGATO
Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch
DAME BLANCHE
FINE APPLE TART
Almonds and Spéculoos ice cream

Formule
TAPAS
4 appetizers /
3 appetizers
+ 1 Sweet
52,00
Formule
MEDIUM
2 appetizers
+ 1 Cowfish
56,00
Formule
COMBO
1 appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
58,00
Formule
PRIVILÈGE
2 appetizers
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
69,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
AUBERGINE YAOURT
Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Betterave Rouge
CRISPY DE COURGETTES
Bruschetta de Courgettes Grillées, Houmous de Pois Chiches aux Épices Indiennes, Paprika, Parmesan, Vinaigrette à la Ciboulette
CARPACCIO DE BETTRAVES ROUGES

Crumble de Fromage de Chèvre, Graines de Courges, Huile d’Olives des Pouilles et Vinaigre de Framboise
CRAB CAKE
Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre, Citron Vert
TARTARE DE SAINT JACQUES AU COMTE AFFFINE
Tartare de Saint Jacques, Conté (affiné 15 mois), huile d’Olives et Œufs de Saumon
BANG BANG SHRIMP
Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)
LE CEVICHE DE POISSON

Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre
TANDEM DE CROQUETTE
Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef
SAUMON GRAVLAX
Saumon frais Mariné à la Vodka, Aneth, Miel, Moutarde et Baies Roses
TARTARE DE BŒUF JAPONAIS
Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké, Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico
VITELLO TONNATO
Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon
LA BURRATA
Burrata, Granola, Chutney de Tomates, Caramel, Balsamique, Roquette
|’kou, fiSH|
SAUMON DASHI YUZU
Mi cuit de Saumon Mariné au Yuzu, Bouillon de Dashi aux Petits Légumes, Crumble de Thym et Miel
CABILLAUD À LA TRUFFE

Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan
LE POULPE ET PIMENT D’ESPELETTE
Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamames, Salicorne et Mousseline de Carotte Gingembre
SALMON BURGER AU TERIYAKI
Saumon, Échalotes, Gingembre, Sauté d’ Épinards et Germes de Soja, Sauce Teriyaki, Frites Fraîches
CABILLAUD MISO & CHOUX FLEUR ROTI
Dos de Cabillaud mariné au Miso, Choux Fleur Rôti au Beurre et Miso, Jeunes Pousses, Feuilles de Nori
SOURIS D’AGNEAU BOURBON (+ 3,00€)
Souris d’Agneau Mijotée (cuisson 4 heures) , Soja, Bourbon, Carottes, Céleri, Purée de Pomme de terre, Reduction du jus de cuisson au Bourbon
TATAKI DE BOEUF
Filet mignon de Boeuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma
BOULETTES LIÉGEOISES
Boulettes Maison Porc Veau, Sirop de Liège, Baie de Genévrier, Oignons Émincés, Cassonade, Raisin Sec, Thym et Laurier, Jeunes Pousses, Frites Fraîches
|swi:t|
BLACK LABEL
Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille
LA PAVLOVA AUX FRUITS DES BOIS
Fruits des Bois, Meringues, Crème Épaisse, Coulis de Fruits
TARTE FINE AUX POMMES
Amandes Et Glace Spéculoos
L’AFFOGATO
Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto
DAME BLANCHE

Formule
TAPAS
4 appetizers /
3 appetizers
+ 1 Sweet
52,00
Formule
MEDIUM
2 appetizers
+ 1 Cowfish
56,00
Formule
COMBO
1 appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
58,00
Formule
PRIVILÈGE
2 appetizers
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
69,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Griekse yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Bieten Crumble
COURGETTE CRISPY
Gegrilde Courgette Bruschetta, Indiase kruiden kikkererwten Hummus, Paprika, Parmezaan, Bieslook vinaigrette
CARPACCIO VAN RODE BIET

met Geitenkaas Crumbles, Pompoenpitten, Olijfolie uit Apulië en Frambozen Dressing
KRAB CAKE
Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko, Gember, Limoen
TARTAAR VAN SINT-JAKOBSSCHELPEN
Sint-Jakobs, Comté kaas (15 maanden gerijpt) Olijfolie, zalmeieren
BANG BANG SHRIMP
Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus (Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)
VIS CEVICHE

Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap, Rode Ui, Avocado en Komkommer
TANDEM
Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten, Tartaarsaus an de Chef
GRAVLAX ZALM
Verse Zalm gemarineerd in Wodka, Dille, Honing, Mosterd en Roze Bessen
TARTAAR VAN JAPANS RUNDVLEES
Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren
VITELLO TONNATO
Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus en dragon
LA BURRATA
Burrata, muesli, tomatenchutney, balsamico karamel, rucola
|’kou, fiSH|
ZALM DASHI YUZU
Gemarineerde Zalm met Yuzu, Dashi bouillon met baby groenten, tijm en honing crumble
KABELJAUW MET TRUFFELS

Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan
OCTOPUS EN ESPELETTE PEPER
Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal, Mousseline van Wortelen en Gember
ZALM BURGER & TERIYAKI
Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes
KABELJAUW MISO & GEROOSTERDE BLOEMKOOL
Rug van kabeljauw gemarineerd in miso, geroosterde bloemkool met boter en miso, babygroenten, noribladeren
BOURBON LAMSBOUT (+€3,00)
Gestoofd Lamsbout, Soja, Bourbon, Wortels, Selderij, Aardappelpuree, Bourbonsaus
BEEF TATAKI
Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus
LUIKSE GEHAKTBALLEN
Huisgemaakte gehaktballetjes van varkens- en kalfsvlees, Luikse siroop, Jeneverbes, Fijngesneden uitjes, Bruine Suiker, Sultana’s, Tijm en Laurier, Babygroentjes, Verse Frietjes
|swi:t|
BLACK LABEL
Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs
PAVLOVA VAN BOSVRUCHTEN
Bosvruchten, Meringues, Dikke room, coulis van rode vruchten
AFFOGATO
Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso, Amaretto Crunch
APPEL PIE
En Spéculoos ijs, Amandelen
DAME BLANCHE
Vegetarian
Most Popular
Gluten Free
Take Away