Lunch Menu
Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
38,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
39,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
48,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
49,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Greek yogurt, Tahini, Orange, Beetroot Crumble
CHESTNUT SOUP
And Truffle Oil
COURGETTE CRISPY
Grilled Courgette Bruschetta, Indian Spice Chickpea Hummus, Paprika, Parmesan, Chive Dressing
VEGETABLE CEVICHE
Lime juice, Orange juice, Coriander, Ginger, Edamame, Soya, Red Cabbage, Cherry Tomatoes, Spinach, ……,
BURRATA & RED BEETROOT
Burrata Stracciatella, Crumble and Red Beetroot Tartar, Baby Vegetables
CRAB CAKE
Crab Meat, Young Onions, Louisiana, Panko, Ginger, Lime
TARTAR OF SCALLOPS
Scallops, Comté Cheese (matured for 15 months) Olive oil, Salmon Eggs
BANG BANG SHRIMP
Shrimp in Kadaïf, Bang Bang Sauce (Thai Chili and Mayonnaise)
FISH CEVICHE
Queen Scallops, Shrimps, White Fish in Lime and Orange Marinated, Cucumber, Avocado
DUO OF CROQUETTES
Cheese Croquette, Croquette with « Crevettes Grises sauce Tartare
VITELLO TONNATO
Veal Fillet with Tuna and Caper Sauce, Tarragon
JAPANESE BEEF TARTAR
Dressing with Mirin, Sake, Wasabi, Garlic and Tobiko
|’kou, fiSH|
SALMON RICOTTA BROCCOLI
Honey and Sesame Marinated Salmon, Ricotta and Broccoli Mousseline and Toasted Sesame
CODFISH TRUFFLES
Codfish, Risotto, Truffles, Milk with Parmesan Cheese
OCTOPUS & ESPELETTE PEPPER
Octopus marinated in olive oil, flowery, Aioli with Espelette pepper, Edamame, Glasswort and Potato Mousseline with Chorizo.
SALMON BURGER with TERIYAKI
Salmon, Teriyaki, Ginger & Wasabi, Spinach and Soja, Teriyaki sauce, French fries
MISO MARINATED COD & ROASTED CAULIFLOWER
Codfish marinated in Miso, Roasted Cauliflower with Butter and Miso, Baby Greens Salad, Nori
FARMHOUSE CHICKEN SHITAKÉ SAKÉ
Farmhouse Chicken Fillet, Sautéed Shitake with Sake, Baby Greens Salad with Yuzu Vinaigrette, Fresh French Fries
BOURBON LAMB SHANKS (+€2.00)
Slow Simmered Lamb Shanks, Soya, Bourbon, Carrots, Celery, Potato Purée, Bourbon Sauce
BEEF TATAKI
Beef Filet Mignon Lightly Seared Outside, Marinated with Ginger and Honey, Soy Sauce, Mirin and Bonito Flake, Salad with Goma
LIÈGE MEATBALLS
Homemade Pork and Veal Meatballs, Liège Syrup, Juniper Berry, Thinly Sliced Onions, brown sugar, Sultanas, Thyme and Laurel, Baby Greens Salad, French Fries
|swi:t|
BLACK LABEL
Dark Chocolate Fondant with Vanilla Ice Cream
NATACHA’S PAVLOVA
Red fruit, Meringues, Thick cream, Red fruit coulis
CITRUS FIRE
cream of lime, crispy, strawberries, crème anglaise
THE AFFOGATO
Crunchy espresso ice cream, Vanilla ice cream, Hazelnut chips, Espresso, Amaretto crunch
DAME BLANCHE
Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
38,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
39,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
48,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
49,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
AUBERGINE YAOURT
Aubergine, Yaourt à la Grecque, Tahini, Orange, Crumble de Framboise et Yaourt
SOUPE DE CHÂTAIGNES
Et Huile de Truffe
CRISPY DE COURGETTES
Bruschetta de Courgettes Grillées, Houmous de Pois Chiches aux Épices Indiennes, Paprika, Parmesan, Vinaigrette à la Ciboulette
CEVICHE DE LEGUMES
Jus de Citrons Verts, Jus d’Oranges, Coriandre, Gingembre, Edamames, Soja, Choux Rouges, Tomates Cerises, Épinards, ……,
BURRATA & BETTRAVES ROUGES
Burrata Stracciatella, Crumble et Tartare de Betteraves Rouges, Jeunes Pousses
CRAB CAKE
Chaire de Crabe, Jeunes Oignons, Gingembre et Citron Vert
TARTARE DE SAINT JACQUES AU COMTEAFFFINE
Tartare de Saint Jacques, Conté (affiné 15 mois), huile d’Olives et Œufs de Saumon
BANG BANG SHRIMP
Scampi en Kadaïf, Sauce Bang Bang (Mayonnaise, Sauce Aigre Douce, Chili Pasta)
LE CEVICHE DE POISSON
Noix de Pétoncle, Crevettes d’Eau Douce, Poisson Blanc mariné au Citron Vert et Orange, Avocat, Oignon Rouge, Concombre, Coriandre
TANDEM DE CROQUETTE
Mini Croquettes Fromage et Crevettes Grises, Sauce Tartare du Chef
VITELLO TONNATO
Filet de Veau, Sauce au Thon et aux Câpres, Estragon
TARTARE DE BŒUF JAPONAIS
Tartare de Bœuf coupé Main, Sauce Mirin, Saké, Teryaki, Wasabi, Ail, Œufs de Tobico
|’kou, fiSH|
SAUMON RICOTTA BROCCOLI
Mi cuit de Saumon mariné au Miel et Sésame, Mousseline de Ricotta et Brocoli, Jeunes Pousses et Sésame Grillé
CABILLAUD À LA TRUFFE
Dos de Cabillaud, Risotto à la Truffe, Lait de Parmesan
LE POULPE ET PIMENT D’ESPELETTE
Poulpe mariné à huile d’olive, Aïoli au Piment d’Espelette, Edamame, Salicorne et Mousseline de Pomme de Terre au Chorizo
SALMON BURGER AU TERIYAKI
Saumon, Échalotes, Gingembre, Sauté d’ Épinards et Germes de Soja, Sauce Teriyaki, Frites Fraîches
CABILLAUD MISO & CHOUX FLEUR ROTI
Dos de Cabillaud mariné au Miso, Choux Fleur Rôti au Beurre et Miso, Jeunes Pousses, Feuilles de Nori
POULET FERMIER SHITAKÉ SAKÉ
Filet de Poulet jaune Fermier, Sauté de Shitaké au Saké, , Jeunes Pousses Vinaigrette au Yuzu, Frites Fraîches
SOURIS D’AGNEAU BOURBON (+2,00€)
Souris d’Agneau mijotée, Soja, Bourbon, Carottes, Céleri, Purée de Pomme de terre, Sauce Bourbon
TATAKI DE BŒUF
Filet mignon de Bœuf mariné au Gingembre, Saké, Mirin et Soja, Sauce Ponzu, Bonito Flakes, salade de Blé à la sauce Goma
BOULETTES LIÉGEOISES
Boulettes Maison Porc Veau, Sirop de Liège,
Baie de Genévrier, Oignons Émincés, Cassonade, Raisin Sec, Thym et Laurier, Jeunes Pousses, Frites Fraîches
|swi:t|
BLACK LABEL
Fondant au Chocolat Noir, Glace Vanille
LA PAVLOVA DE NATACHA
Fruits des Bois, Meringues, Crème Épaisse, Coulis de Fruit Rouge
CITRUS AU CHALUMEAU
Crème de Citron, Croquant, Fraises, Émulsion de Crème Anglaise
L’ AFFOGATO
Glace expresse Croquant, Glace vanille, éclat de noisette, Expresso, Croquant à l’Amaretto
DAME BLANCHE
Formule
TAPAS
3 Appetizers /
2 Appetizers
+ 1 Sweet
38,00
Formule
SMALL
1 Appetizer + 1 Cowfish /
1 Cowfish + 1 Sweet
39,00
Formule
MEDIUM
2 Appetizers
+ 1 Cowfish
48,00
Formule
COMBO
1 Appetizer
+ 1 Cowfish
+ 1 Sweet
49,00
|’æpɪ,taɪzɚ|
AUBERGINE YOGHURT
Aubergine, Griekse Yoghurt, Tahini, Sinaasappel, Frambozencrumble Yoghurt
KASTANJES SOUP
En truffelolie
COURGETTE CRISPY
Gegrilde Courgette Bruschetta, Indiase kruiden kikkererwten Hummus, Paprika, Parmezaan, Bieslook vinaigrette
GROENTEN CEVICHE
Limoensap, Sinaasappelsap, Koriander, Gember, Edamame, Soja, Rode Kool, Kerstomaatjes, Spinazie, ……,
BURRATA & RODE BIET
Burrata Stracciatella, Crumble en Tartaar van rode biet,
KRAB CAKE
Krab, Jonge Uien, Louisiana, Panko, Gember, Limoen
TARTAAR VAN SINT-JAKOBSSCHELPEN
Sint-Jakobs, Comté kaas (15 maanden gerijpt) Olijfolie, zalmeieren
BANG BANG SHRIMP
Scampis in Kadaïf, Bang Bang Saus (Mayonnaise, Chinese Zoetzure Saus, Chili Saus)
VIS CEVICHE
Mantel Schelpen, Zeewatergarnalen en Pangasius Gemarineerd in Limoensap, Sinaasappelsap, Rode Ui, Avocado en Komkommer
TANDEM
Mini Garnaalkroketten en kaaskroketten, Tartaarsaus an de Chef
VITELLO TONNATO
Kalfsfilet met tonijn en kappertjessaus, dragon
TARTAAR VAN JAPANS RUNDVLEES
Handgesneden Rundvlees Tartaar, Mirin Saus, Sake, Teryaki, Wasabi, Knoflook, Tobico Eieren
|’kou, fiSH|
ZALM RICOTTA BROCCOLI
Geglaceerde Zalmfilet met Honing en Sesam, Mousseline van Ricotta en Broccoli, Kiemgroenten en Geroosterde Sesam
KABELJAUW MET TRUFFELS
Kabeljauw, Risotto, Melk van Truffels en Parmezaan
OCTOPUS EN ESPELETTE PEPER
Octopus gemarineerd in olijfolie, bloemige peper, Aioli met Espelette peper, Edamame, Zeekraal en Aardappelmousseline met Chorizo
ZALM BURGER & TERIYAKI
Zalm, Gember, Wasabi, verse Soja en Spinaliens, Teriyaki, Frietjes
lunchNL
KABELJAUW MISO & GEROOSTERDE BLOEMKOOL
Rug van kabeljauw gemarineerd in miso, geroosterde bloemkool met boter en miso, babygroenten, noribladeren
KIPFILET BOERDERIJ SHITAKÉ SAKÉ
Gele Boerderij Kip Filet, Gesauteerde Shitake met Sake, Babygroenten met Yuzu Vinaigrette, Verse Frites
BOURBON LAMSBOUT (+€2,00)
Gestoofd Lamsbout, Soja, Bourbon, Wortels, Selderij, Aardappelpuree, Bourbonsaus
BEEF TATAKI
Gemarineerd met Gember en Honing, Soya Saus, Mirin en Bonito Flakes, Sla et Goma Saus
LUIKSE GEHAKTBALLEN
Huisgemaakte gehaktballetjes van varkens- en kalfsvlees, Luikse siroop, Jeneverbes, Fijngesneden uitjes, Bruine Suiker, Sultana’s, Tijm en Laurier, Babygroentjes, Verse Frietjes
|swi:t|
BLACK LABEL
Chocoladecake met Smeltend Hartje, Vanille Ijs
PAVLOVA VAN NATACHA
Rood fruit, schuimpjes, dikke room, coulis van rood fruit
CITRUS FIRE
Citroen Room, Crispy, Verse Aardbeien, Custard
AFFOGATO
Espresso- en hazelnootijs, vanille-ijs, espresso,
Amaretto Crunch
DAME BLANCHE
Vegetarian
Most Popular
Gluten Free
Take Away